Γαλατόπιτα του σεφ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
2 Apr 2019
ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΕΦ
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
ΥΛΙΚΑ:
- 1 λίτρο φρέσκο Γάλα plus+
- ½ λίτρο σοκολατούχο Γάλα
- 200 γρ. Zάχαρη
- 4 Αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 120 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
- 30 γρ. Νισεστέ
- 1 φακελάκι Βανίλια
- ½ Πορτοκάλι (ξύσμα)
- 50 γρ. Βούτυρο, κρύο σε κύβους
- 5 Φύλλα κρούστας για γλυκά
ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
- Κανέλα
- Ζάχαρη Άχνη