Κουλούρι Θεσσαλονίκης

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
 
ΥΛΙΚΑ: 
 
  • 1 Φλ. / 165 γρ. Χωριάτικο αλεύρι
  • 1 Φλ.  /  165 γρ. Αλεύρι “00”
  • 1/3 φακελάκι  / 5 γρ. Αυτόματη μαγιά 
  • ½ κ.γ. / 2 γρ. αλάτι
  • 1 κ.γ.  / 6 γρ. ζάχαρη
  • 3 κ.σ.  / 50 γρ. Λάδι 
  • 2/3 Φλ. / 185 γρ. Νερό 
  • Σησάμι 
  • 2 κ.σ. πετιμέζι (ή σταφυλόμελο )
 
ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ
  • 1 χαλούμι σε κύβους 
  • 1 κ.σ. δυόσμο ξερό