Μπιφτεκάκια με παστά χρυσόμηλα και σάλτσα ντομάτας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΧΡΥΣΟΜΗΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
Από την Μαριλένα Ιωαννίδου
 
ΥΛΙΚΑ: 
  • 500 γρ. κιμά χοιρινό
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 50 γρ. φρυγανιά
  • 100 γρ. νερό
  • 100 γ.ρ. παστά χρυσόμηλα
  • Αλάτι - πιπέρι
Για τη σάλτσα ντομάτας
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο και αλάτι