Skip to main content
x

<b>ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΟ THERMOMIX&nbsp;</b><br>[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"141136","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"615","style":"font-size: 1.1rem; width: 350px; height: 61px; float: right;","typeof":"foaf:Image","width":"3543"}}]]&nbsp;<strong>ΥΛΙΚΑ:&nbsp;</strong>&nbsp;<ul><li>1000 γρ. χταπόδι, κομμένο σε κομμάτια 4-5 εκ.</li><li>2 πρέζες αλάτι</li><li>200 γρ. κόκκινο κρασί</li><li>50 γρ. νερό</li><li>600 γρ. πατάτες, καθαρισμένες, σε κομμάτια 3-4 εκ.</li><li>200 γρ. μαρούλι, κομένο σε κομμάτια 3-4 εκ.</li><li>150 γρ. ντομάτα, σε μπουκιές</li><li>150 γρ. πράσινη πιπεριά, κομμένη στα 4</li><li>150 γρ. αγγουράκι, κομμένο στα 4</li><li>3-4 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό, (τα φύλλα&nbsp;μόνο)</li><li>2-3 κλωνάρια άνηθο, φρέσκο, (τα φύλλα μόνο)</li><li>2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα στα 4</li><li>30 γρ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο</li><li>20-40 γρ. μηλόξυδο</li><li>8-10 ελιές, μαύρες</li><li>1 κ.σ. κάππαρη, τουρσί&nbsp;</li></ul><br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις