Καθημερινά στις 20:15, με την Αιμιλία Κενεβέζου
 
Ακόμη πιο δυνατή η ενημέρωση στον Alpha Κύπρου Η Αιμιλία Κενεβέζου αναλαμβάνει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 
 
Εν μέσω συνεχών και σημαντικών ειδησεογραφικών εξελίξεων, τόσο σε ότι αφορά το Κυπριακό όσο και τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές, ο Alpha Κύπρου με την έναρξη της νέας σεζόν, ενισχύει την ειδησεογραφική του ομάδα εντάσσοντας στο δυναμικό του Τμήματος Ενημέρωσης την έμπειρη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Αιμιλία Κενεβέζου, η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων Alpha News στις 20:15.  
 
Διατηρώντας την υπόσχεσή του για έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωση, το Τμήμα Ενημέρωσης του ALPHA Κύπρου, παραμένει προσηλωμένο στον στόχο του με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση διατηρώντας ίσες αποστάσεις. Η άρτια κτισμένη ειδησεογραφική ομάδα του ALPHA NEWS παραμένει κοντά στον πολίτη, καταγράφει τα γεγονότα, δίνει  σφυγμό επικαιρότητας, παρουσιάζει αντικειμενικά και αξιόπιστα την εσωτερική και διεθνή ειδησεογραφία καθώς και τους πρωταγωνιστές της. 
 
 
Καθημερινά στις 20:15, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου με την Αιμιλία Κενεβέζου
Σαββατοκύριακα στις 20:15, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και τον Θωμά Παϊση
Καθημερινά στις 18:10 και Σαββατοκύριακα στις 17:45 με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα με τις: Aθηνά Χάλκου, Δήμητρα Μακρυγιάννη, Κωνσταντίνα Νεοφύτου και Μαρία Μασουρή.
 
 
 
Για συνεχή ενημέρωση επισκεφθείτε το ενημερωτικό μας portal alphanews.live