Microsites Menus
Ζυμαρικά με τόνο και ελιές
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
Υλικά:
- 1 συσκευασία ζυμαρικά Ριγκατόνι (βρασμένα)
- 200 γρ. ελιές μαύρες (ροδέλες)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
- 10 ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
- ½ δέσμη φρέσκο δυόσμο (ψιλοκομμένο)
- 2 συσκευασίες τόνο σε λάδι
- Αλάτι και πιπέρι
Pagination
alphanews.live
Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
22/06/2024 15:40
Ένα δροσερό και απολαυστικό γλυκό για το καλοκαίρι
Ψυχαγωγία
21/06/2024 15:11
Το πρόγραμμα των Δήμων ανά επαρχία
Ψυχαγωγία
22/06/2024 14:09
Η βράβευση του Κωνσταντίνου Αργυρού από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η πιο άβολη στιγμή