Skip to main content
x

«TET-A-TET στον ALPHA» με την Κρίστη Παπαδοπούλου! Πρωταγωνίστρια στη σκηνή, ηρωίδα στη ζωή...

Μεταξύ αγάπης και έρωτα, τι διαλέγει η Κρίστη Παπαδοπούλου; Με «Μαύρη γαλότσα» και εξομολογητική διάθεση έρχεται στο «TET-A-TET στον ALPHA», μιλώντας για τη νέα της ζωή στην Αθήνα, τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τις στιγμές όπου πάλεψε και βγήκε ηρωίδα!

Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, η δημοφιλής ηθοποιός υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος στο νέο της σπίτι στην Αθήνα! Με αφορμή το ανέβασμα της παράστασης «Μαύρη γαλότσα» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Λευτέρη Ζαμπετάκη, ξεχωρίζει στιγμές από την επαγγελματική της πορεία και την προσωπική ζωή της.

Στην κάμερα της εκπομπής μιλάει για πρώτη φορά ο σύζυγός της, Μιχάλης Μπούσιας, η μητέρα της, Έλενα Παπαδοπούλου και ο συμπρωταγωνιστής της, Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Με χαμόγελο και αισιόδοξη ματιά, αναφέρεται επίσης και στην καθημερινότητά της, στη μητέρα της, Έλενα Παπαδοπούλου, καθώς και στη συνεργασία της με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Λευτέρη Ζαμπετάκη στη «Μαύρη γαλότσα». Την ίδια στιγμή, συγκινεί όταν θυμάται τον αγώνα της με τον παιδικό καρκίνο στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις