Skip to main content
#TheChaseCY
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:20

Αν θες να βρεθείς σε θέση διαγωνιζόμενου και να αντιμετωπίσεις έναν από του Chasers του παιχνιδιού διεκδικώντας παράλληλα μέχρι και 10 χιλιάδες Ευρώ καθημερινά, δήλωσε συμμετοχή στο τηλέφωνο 99059905.

 

Το παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι γνώσεων “Τhe Chase”, είναι format του ITV Studios, και έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες! 

Στο “The Chase” οι τέσσερεις παίκτες θα κρίνονται από τις γνώσεις, την στρατηγική, την ταχύτητα και τη διαχείριση του χρόνου και άγχους.  


Όλες οι λεπτομέρειες του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων...

Η πιο ανατρεπτική καταδίωξη γνώσεων… έρχεται στον ALPHA Κύπρου! Τρεις Chasers πιστεύουν ότι είναι αήττητοι! Μπορείς να τους νικήσεις και να κερδίσεις μέχρι και 10.000 Ευρώ;

Το παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι γνώσεων The Chase έρχεται κατευθείαν από τη Μεγάλη Βρετανία είναι format του ITV Studios, και έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες. Στην Κύπρο, το “The Chase” Κάνει ΠΡΕΜΙΈΡΑ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου και θα προβάλλεται από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19:20, ενώ μέχρι τώρα έχει ήδη κεντρίσει την προσοχή των τηλεθεατών με το τρέιλέρ του!

Ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος αναλαμβάνει τον πιο ανατρεπτικό ρόλο-έκπληξη, άλλοτε προσπαθώντας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο να διατηρεί τις ισορροπίες κι άλλοτε κινώντας τα νήματα… έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό! Να φέρει τους παίκτες όλο και πιο κοντά στη νίκη! Θα τα καταφέρει;

Τέσσερεις παίκτες διαγωνίζονται καθημερινά για να κερδίσουν μέχρι και 10.000 Ευρώ! Μπορεί να είναι μέλη μίας οικογένειας, φίλοι ή και τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους. Σημασία δεν έχει αν γνωρίζονται ή όχι, αλλά πόσο έτοιμοι είναι για να αντιμετωπίσουν τον Chaser που θέλει να παγιδεύει τα κερδισμένα χρήματά τους και να τους κάνει να φύγουν από το παιχνίδι, χωρίς κέρδη και φυσικά χωρίς το μεγάλο τελικό ποσό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το παιχνίδι χωρίζεται σε 3 γύρους και τα χρήματα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον παίκτη! Δύναμή του; Η προσπάθεια και η επιμονή του! Αντίπαλός του; Ο Chaser

Α’ Γύρος - “Cash Builder":

Ο κάθε παίκτης που βρίσκεται απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος καλείται να απαντήσει  στο πλαίσιο ενός γρήγορου γύρου, διάρκειας 1 λεπτού. Κάθε σωστή απάντηση κερδίζει το ποσό των 200 Ευρώ και το συνολικό ποσό μεταφέρεται στον επόμενο γύρο.

Β’ Γύρος - “Chase Board":

Η αγωνία κορυφώνεται. Εδώ ο κάθε παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με τον Chaser, o οποίος θα του προσφέρει κάθε φορά είτε περισσότερα είτε λιγότερα χρήματα από αυτά που κέρδισε στον Α’ Γύρο. Η μάχη αρχίζει και ο παίκτης για να κερδίσει τα χρήματα θα πρέπει να δώσει περισσότερες σωστές απαντήσεις από τον Chaser. Σε αυτή τη φάση, οι ερωτήσεις θα είναι με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής. Ο διαγωνιζόμενος που κερδίζει τον Chaser, προχωρά στον τρίτο και τελευταίο γύρο, ενώ αυτός που χάνει, αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

ΓΓύρος - “The Final Chase”:

Η πιο ενδιαφέρουσα καταδίωξη γνώσεων… αρχίζει! Όσοι παίκτες φτάσουν στην τελική αυτή φάση, θα πρέπει να κερδίσουν τον τελικό γύρο για να πάρουν μαζί τους όσα χρήματα έχουν μαζέψει. Μπορεί να είναι 1 μόνο, μπορεί 2 ή και 3 παίκτες.

Διαγωνιζόμενοι και Chaser λοιπόν, βρίσκονται στη θέση τους, πανέτοιμοι να ξεκινήσουν στο γύρο που έχει διάρκεια 2 λεπτών. Σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, οι παίκτες πρέπει να απαντήσουν σε όσο το δυνατό περισσότερες ερωτήσεις από τον Chaser για να κερδίσουν το τελικό χρηματικό έπαθλο. Αν συμβεί το αντίθετο, δηλαδή αν ο Chaser δώσει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις, τότε οι παίκτες αποχωρούν από το παιχνίδι, έχοντας χάσει.

Chasers, οι Ανδρέας Πιτσιλλίδης, Μαρίνος Κλεάνθους και Σύλια Ιωαννίδου οι οποίοι ετοιμάζονται να βγάλουν νοκ-άουτ τους παίκτες με τις γνώσεις, την ταχύτητα και τις απίστευτες ατάκες τους. Σε κάθε επεισόδιο θα εμφανίζεται ένας εκ των τριών…

Μήπως θα κάνουν είσοδο στο πλατό με ακόμα πιο δυνατούς τίτλους, για να «τρομοκρατήσουν» περισσότερο τους παίκτες με μικρά/μεγάλα ποσά-βόμβα και τις εξωπραγματικές γνώσεις τους; Περιμένετε λίγο, γιατί η  πρεμιέρα του “Τhe Chase” πλησιάζει και θα μας δώσει όλες τις απαντήσεις!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 99 05 99 05 και μην σκέφτεστε τόσο πολύ τον Chaser, γιατί ο Τάσος Τρύφωνος αναλαμβάνει… δράση!

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/10/2020 09:20
Το φύλο του μωρού, το όνομα που θα δώσουν και τα πρώτα λόγια
Ψυχαγωγία
28/10/2020 12:13
"Πριν από 3 χρόνια συναντηθήκαμε στο νοσοκομείο του Ισραήλ..."
Ψυχαγωγία
28/10/2020 11:06
Τη χαρά της μητρότητας αναμένεται να γευτεί το διάσημο μοντέλο