Skip to main content
x

Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με χαλλούμι με πουρέ κολοκάσι

Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου

Υλικά:

Για το γεμιστό φιλέτο: 

  • 3 Χοιρινά φιλέτα ψαρονέφρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • 300 γρ. χαλλούμι 
  • 3 κλωναράκια ροσμαρί
  • 2 φλ. κουμανδαρία
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι 

 

Για τον πουρέ κολοκάσι:

  • 1 κιλό κολοκάσι (καθαρισμένο και σπασμένο σε κύβους)
  • 500 ml φρέσκο γάλα πλήρες 3% λιπαρά 
  • 500 ml νερό
  • 30 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι