Microsites Menus
Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με χαλλούμι με πουρέ κολοκάσι
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
Υλικά:
Για το γεμιστό φιλέτο:
- 3 Χοιρινά φιλέτα ψαρονέφρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 300 γρ. χαλλούμι
- 3 κλωναράκια ροσμαρί
- 2 φλ. κουμανδαρία
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τον πουρέ κολοκάσι:
- 1 κιλό κολοκάσι (καθαρισμένο και σπασμένο σε κύβους)
- 500 ml φρέσκο γάλα πλήρες 3% λιπαρά
- 500 ml νερό
- 30 γρ. βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι