Microsites Menus
Καηκανάτα με αγρέλια και χαλλούμι
Από την Μαριλένα Ιωαννίδου
Υλικά:
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ½ ΔΕΣΜΗ ΑΓΡΕΛΙΑ
- ½ δέσμη φρέσκα κρεμμυδάκια ή ½ πράσο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 αυγά
- 150 γρ. αλεύρι
- 200 γρ. νερό
- Αλάτι
- Φρεσκοκοπανισμένο πιπέρι
- 100 γρ. χαλλούμι σε κύβους
Pagination
alphanews.live
Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
23/04/2024 10:10
«Εγώ ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας, αλλά με πήρε ο Αντρέας Γεωργίου τηλέφωνο»
Ψυχαγωγία
23/04/2024 10:32
Το βίντεο που ανάρτησε η σύζυγός του
Ψυχαγωγία
23/04/2024 09:52
Ενθαρρύνει το ενδεχόμενο επιστροφής της παρουσιάστριας στον ANT1
Ψυχαγωγία
23/04/2024 09:54
"Ξέρω ότι μια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη"