Skip to main content
x

Καηκανάτα με αγρέλια και χαλλούμι 

Από την Μαριλένα Ιωαννίδου

 

Υλικά:

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ½ ΔΕΣΜΗ ΑΓΡΕΛΙΑ

  • ½ δέσμη φρέσκα κρεμμυδάκια ή ½ πράσο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 αυγά
  • 150 γρ. αλεύρι
  • 200 γρ. νερό
  • Αλάτι
  • Φρεσκοκοπανισμένο πιπέρι
  • 100 γρ. χαλλούμι σε κύβους

 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
23/04/2024 10:10
«Εγώ ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας, αλλά με πήρε ο Αντρέας Γεωργίου τηλέφωνο»
Ψυχαγωγία
23/04/2024 10:32
Το βίντεο που ανάρτησε η σύζυγός του
Ψυχαγωγία
23/04/2024 09:52
Ενθαρρύνει το ενδεχόμενο επιστροφής της παρουσιάστριας στον ANT1
Ψυχαγωγία
23/04/2024 09:54
"Ξέρω ότι μια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη"