Microsites Menus
Κρέμα με φιστίκια αιγινής και raspberry
Από την Έλλη
Υλικά:
Για τη βάση
- 200 γρ. μπισκότα βουτύρου
- 80 γρ. βούτυρο ανάλατο
Για την κρέμα με φιστίκια αιγίνης
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. πραλίνα φιστικιού αιγίνης
Για την κρέμα raspberry
- 150 γρ. raspberry
- 5 γρ. χυμό λεμονιού
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 φακελάκι βανίλια
Για τη διακόσμηση
- 60 γρ. φρέσκα raspberry
- 30 γρ. φιστίκια αιγίνης αλεσμένα