Skip to main content
x

Κρέμα με φιστίκια αιγινής και raspberry

Από την Έλλη

 

Υλικά:

Για τη βάση

  • 200 γρ. μπισκότα βουτύρου
  • 80 γρ. βούτυρο ανάλατο

 

Για την κρέμα με φιστίκια αιγίνης

  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. πραλίνα φιστικιού αιγίνης

 

Για την κρέμα raspberry

  • 150 γρ. raspberry
  • 5 γρ. χυμό λεμονιού
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 φακελάκι βανίλια

 

Για τη διακόσμηση

  • 60 γρ. φρέσκα raspberry
  • 30 γρφιστίκια αιγίνης αλεσμένα