Microsites Menus
Κριθαρότο με κοτόπουλο και γιαούρτι
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
Υλικά:
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 450 γρ. κοτόπουλο μπούτι φιλέτο (κομμένο σε μέτριο καρέ)
- 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 500 γρ. κριθαράκι (βρασμένο)
- ½ φλ. κρασί λευκό
- 200 γρ. κεφαλοτύρι (τριμμένο)
- 50 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. στραγγάτο γιαούρτι αυθεντικό (10% λιπαρά)
- Λίγο φρέσκο δυσμό ψιλοκομμένο
- Αλάτι, πιπέρι