Skip to main content
x

Κριθαρότο με κοτόπουλο και γιαούρτι

Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου

 

Υλικά:

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 450 γρ. κοτόπουλο μπούτι φιλέτο (κομμένο σε μέτριο καρέ)
  • 1 κρεμμύδι  (ψιλοκομμένο)
  • 500 γρ. κριθαράκι (βρασμένο)
  • ½ φλ. κρασί λευκό
  • 200 γρ. κεφαλοτύρι (τριμμένο)
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. στραγγάτο γιαούρτι αυθεντικό (10% λιπαρά) 
  • Λίγο φρέσκο δυσμό ψιλοκομμένο 
  • Αλάτι, πιπέρι