Microsites Menus
Λαβράκι φιλέτο στο τηγάνι με σπανάκι, μπιζέλι και λιαστές ντομάτες
Από τον Χρίστο Νόελ Μπάσιλ
Υλικά:
- 2 φιλέτα λαβράκι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- Ξύσμα και χυμό λεμόνι
- ½ μπολ μπιζέλι
- 1 δέσμη σπανάκι
- 10 - 12 λιαστές ντομάτες κομμένες λωρίδες
- ½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- Θαλασσινό αλάτι
- Πιπέρι μαύρο αλεσμένο
- Ρύζι για το σερβίρισμα