Microsites Menus
Matcha Balls
Από την Έλλη
Υλικά:
- 100 γρ. βρώμη
- 80 γρ. φοινίκια χωρίς κουκούτσι
- 80 γρ. ινδοκάρυδο
- 10 γρ. σκόνη matcha
- 80 γρ. φυστικοβούτυρο
- 60 ml λάδι καρύδας
- 80 ml σιρόπι σφενδάμου
- 40 ml νερό
- 1 φακελάκι βανίλια
- Μία πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση:
- 120 γρ. φουντούκια
- 40 ml σιρόπι σφενδάμου
- 10 γρ. κακάο
Για την επικάλυψη:
- 50 γρ. ινδοκάρυδο
- ½ κ.γ. σκόνη matcha