Microsites Menus
Μοσχαράκι μπρεζέ με ρύζι και κράνμπερις
Από τον Γιώργο Παναγιώτη
Υλικά:
- 20ml ελαιόλαδο
- 200γρ. μανιτάρια
- 200γρ. καρότα
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1kg μοσχαρίσια ελιά
- 100γρ. σέλερι
- 100γρ. κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ζωμό βοδινό knorr σπιτικός
- 1κ.σ. αλεύρι
- 150ml κόκκινο κρασί
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- αλάτι-πιπέρι
Για το ρύζι:
- 400γρ. ρύζι
- 800ml νερό
- 1 ζωμό βοδινό knorr σπιτικό
- 20γρ. πινόλια
- 50γρ. κράνμπερις
- αλάτι