Skip to main content
x

Μοσχαράκι μπρεζέ με ρύζι και κράνμπερις

Από τον Γιώργο Παναγιώτη

 

Υλικά:

  • 20ml ελαιόλαδο
  • 200γρ. μανιτάρια
  • 200γρ. καρότα
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1kg μοσχαρίσια ελιά
  • 100γρ. σέλερι
  • 100γρ. κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ζωμό βοδινό knorr σπιτικός
  • 1κ.σ. αλεύρι
  • 150ml κόκκινο κρασί
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • αλάτι-πιπέρι

Για το ρύζι:

  • 400γρ. ρύζι
  • 800ml νερό
  • 1 ζωμό βοδινό knorr σπιτικό
  • 20γρ. πινόλια
  • 50γρ. κράνμπερις
  • αλάτι