Microsites Menus
Σούπα με Πατάτα και Πράσο
Υλικά
- 3 μετρία πράσα
- 3 μεσαίες πατάτες
- 30 γρ σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 λίτρο ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Φρέσκος μαϊντανός, κόλιανδρος και σχοινόπρασο για το σερβίρισμα
ΣΥΝΤΑΓΗ NO LEFTOVERS :
Quesadilla's με leftover κοτόπουλο από την ψησταριά
Υλικά:
• 4 μέτριες τορτίγιες
• 1 κρεμμύδι
• 1/2 ψητό κοτόπουλο ( ψησταριάς)
• 1 κ.γ πάπρικα καπνιστή
1/3 κ.γ κόλιανδρο ξηρό σπαστό
1/3 κ.γ κύμινο
• 115 γρ. ψιλοκομμένες πράσινες πιπεριές
• 25 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
• 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
• 200 γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη
•3 κ.σ ελαιόλαδο
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΛΕΠΤΩΝ :
ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ
Υλικά :
- 2 μπανάνες
- 100 γραμμάρια κορν φλάουρ
- 2 μεγάλα αυγά (χτυπημένα)
- 100 γραμμάρια panko φρυγανιά
Για το σερβίρισμα:
- 2 μπάλες παγωτό βανίλια
- 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα