Το απόγευμα θέλει αγάπη… γι’ αυτό και η πιο αγαπημένη παρέα της Κυπριακής τηλεόρασης επιστρέφει ανανεωμένη στον ALPHA Κύπρου για να κάνει τα απογεύματά μας πιο ζεστά, χαρούμενα, ποιοτικά και κυρίως αληθινά, με την πιο λατρεμένη παρουσιάστρια της Κυπριακής τηλεόρασης, την Χριστιάνα Αριστοτέλους!
 
Με ανανεωμένο πάνελ συνεργατών, με καινοτόμα θεματολογία και με νέα ένθετα η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» επιστρέφει καθημερινά στις 15:00 το απόγευμα.
 
Ανθρώπινες ιστορίες, κοινωνικό ρεπορτάζ, αφιερώματα και συνεντεύξεις, συγκίνηση ειλικρίνεια, αυθορμητισμός, χαρά και ζωντάνια, νέα από τη μόδα, μαγειρική, φάρσες, εκπλήξεις, παιχνίδια, διαγωνισμοί και πολλά άλλα, με πολύ… αγάπη! Όλα αυτά παρέα με την Χριστιάνα, η οποία και αυτή τη σεζόν θα μας κρατάει συντροφιά κάθε απόγευμα από τις 15:00 μέχρι και τις 17:00.  
 
Ιδιαίτερα σημαντική καινοτομία για την εκπομπή δεν είναι άλλη από το νέο ένθετο Make Over το οποίο είχε υποσχεθεί η ίδια η Χριστιάνα από την περασμένη σεζόν, μια τυχερή τηλεθεάτρια, θα επιλέγεται από την ομάδα της εκπομπής και ακολούθως, η εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών της Χριστιάνας, θα πηγαίνει στο σπίτι της όπου θα αναλαμβάνει την μεταμόρφωσή της! Η διαδικασία αφορά μια πραγματική και μοντέρνα στιλιστική αλλαγή σε: ρούχα, μαλλιά, παπούτσια, make-up, αξεσουάρ και γενικά ότι μπορεί να χρειαστεί η κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο η Χριστιάνα και η ομάδα της μπορούν να φτάσουν σε κάθε σπίτι, σε κάθε σημείο της Κύπρου σε κάθε γυναίκα που το χρειάζεται…
 
Ομάδα εκπομπής: Χάρης Παπαθεοχάρους, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Τάσος Ευαγγέλου, Βαρβάρα Ζαχαρίου, Εριλένα Πελαγία και Αλέξανδρος Ταραμουντάς.
Αρχισυνταξία: Άντρη Αθανασίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νταούλης
 
«Με Αγάπη Χριστιάνα» …γιατί το απόγευμα θέλει αγάπη!