Φλαούνες με αναρή και καραμελωμένα αμύγδαλα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΦΛΑΟΥΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
 
YΛΙΚΑ:
 
Υλικά για την Ζύμη
  • 730 γρ. Αλεύρι χωριάτικο 
  • 230 ml  φυστικέλαιο 
  • 140  ml φρέσκο Γάλα 
  • 220 ml φρέσκο χυμό Πορτοκάλι 
  • 1 κ.γ. Baking Powder 
  • 1 κ.γ. Μαχλέπι σε σκόνη 
  • 1 κ.γ. Μαστίχα σε σκόνη 
  • 1  κ.γ.  Ζάχαρη 
  • Λίγο λυόμενο βούτυρο 
 
Υλικά για την γέμιση
  • 2 κιλά φρέσκα ανάλατη Αναρη 
  • 100 γρ. Σιμιγδάλι Melissa
  • 1 Αυγό 
  • 1 κ.σ. Ζάχαρη 
  • 1 κ.γ. Baking Powder 
  • ½ φλ.ι καραμελώμενα αμύγδαλα αλεσμένα 
  • 1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη 
  • 1 κ.γ.  μαστίχα 
  • 1 φακελάκι Βανίλια 
  • Λίγο ανθόνερο