Πεντανόστιμη pavlova

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ  PAVLOVA
Από τον Χρίστο Νόελ Μπάσιλ
 
ΥΛΙΚΑ:
  • 2 πακέτα μαρέγκας από υπεραγορά ή φούρνο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
  • 500 ml φρέσκια κρέμα
  • 30 γρ. Ζάχαρη άχνη
  • 1 φάκελο Βανίλια
  • 1 κ.σ. Γιαούρτι στραγγιστό  
 
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:
  • 1 σακουλάκι μούρα κατεψυγμένα (250 γρ.)
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. Brandy
  • Λίγες σταγόνες λεμόνι
 
ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ:
  • Λίγες φράουλες φρέσκες ή φρέσκα μούρα
  • δυόσμο φρέσκο