Microsites Menus
Limoncello chicken pasta με φιστίκια αιγίνης
Από τον Χρίστο Νόελ Μπάσιλ
Υλικά:
- 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε λεπτές λωρίδες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 σφηνάκι limoncello liquer
- 1 ζωμό κύβο κοτόπουλου
- 1 δέσμη σπανάκι
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 2 ποτήρια φρέσκα κρέμα
- Αλάτι
- Πιπέρι μαύρο αλεσμένο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 50 γρ. φιστίκια αιγίνης καθαρισμένα - σπασμένα
- Νιφάδες παρμεζάνας για το σερβίρισμα
- 250 γρ. μακαρόνια πένες ψημένες