Microsites Menus
Σαλάτα κοτόπουλο με ντρέσινγκ γιαουρτιού
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
Υλικά:
Για την Σαλάτα:
- 1 Μαρούλι
- 500g Ρόκα
- 3 Αγγουράκια (κομμένα ροδέλες)
- 3 κουταλιές Καλαμπόκι
- 1 Πιπεριά κόκκινη (κομμένη σε καβάκια )
- 2 φιλέτα Κοτόπουλο (ψημένα)
Για το Ντρέσινγκ:
- 300g. Στραγγάτο Γιαούρτι (0% λιπαρά) Χαραλαμπίδης Κρίστης
- 100g Λιαστές Ντομάτες
- 2 κουταλιές Ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά βαλσάμικο Ξίδι
- Αλάτι & Πιπέρι