Skip to main content
x

Ο θρυλικός Γιάννης Βογιατζής

 

Είναι ένα από τα πιο γνώριμα πρόσωπα του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, ο Γιάννης Βογιατζής, έρχεται ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA, Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 18.45. Ο αειθαλής ηθοποιός υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος στο σπίτι του στην Αθήνα και μιλάει για τη συναρπαστική ζωή και καριέρα του.

Θυμάται τα χρόνια της κατοχής στην Κέρκυρα, αποκαλύπτει τι είπε στον Δημήτρη Χορν για να μπει στη δραματική σχολή, ποιο διάσημο ρόλο αρνήθηκε να παίξει δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και πως ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Τι πιστεύει για τη Μιμή Ντενίση αλλά και τον πρώτο του ξάδελφο, διάσημο τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή; Ήταν ο ιδανικός παρτενέρ της Ρένας Βλαχοπούλου; Ποιες αναμνήσεις έχει από τον «μετρ» του ελληνικού κινηματογράφου Γιάννη Δαλιανίδη;

Μια τρυφερή συνέντευξη γεμάτη με αποσπάσματα από τους χαρακτηριστικούς ρόλους του Γιάννη Βογιατζή, σε θρυλικές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου όπως «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Γοργόνες και μάγκες», «Μια ιταλίδα απ΄την Κυψέλη», «Μια κυρία στα μπουζούκια» κ.α.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
27/04/2024 11:56
Ποια είναι η κούκλα influencer που φαίνεται να έχει "κλέψει" την καρδιά του Βασάλου;
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:11
Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου
Ψυχαγωγία
26/04/2024 17:25
Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τη λύση του γάμου τους.
Ψυχαγωγία
26/04/2024 14:34
Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά