Skip to main content
x

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA με τον καταξιωμένο Σ. Κορκολή και την Σ. Μανουσάκη

 

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας κι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού θα βρεθούν μαζί στο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA, αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 18.45.

Ο Στέφανος Κορκολής, ο μεγάλος σταρ των 90s ως τραγουδιστής και διαχρονικός συνθέτης που βγήκε από τα ελληνικά σύνορα αλλά και η Σοφία Μανουσάκη, η νεαρή ερμηνεύτρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μιλάνε για τη γνωριμία και τη συνεργασία τους στον Τάσο Τρύφωνος.

Ο Στέφανος Κορκολής θυμάται άγνωστα περιστατικά της καριέρας του και εξιστορεί ιστορίες που έζησε δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού. Η συγγενική του σχέση με τον Μίμη Πλέσσα και τη Μαίρη Χρονοπούλου, η «ανακάλυψη» του από τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τη Δήμητρα Γαλάνη και για ποια μεγάλη ερμηνεύτρια είχαν γραφτεί «οι πέντε άνεμοι». Τι λέει για το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον; Θα έγραφε τραγούδι για την Ελλάδα;

Ο καταξιωμένος συνθέτης και τραγουδιστής μιλάει και για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, δίνοντας ελπίδα σε όσους τον ακούσουν.

Η Σοφία Μανουσάκη μιλάει για το πως δίπλα στον Κορκολή, γνώρισε και συνεργάστηκε με «μεγαθήρια» του ελληνικού τραγουδιού και αποκαλύπτει ότι δεν ήταν το όνειρο της να γίνει τραγουδίστρια.

Η εκπομπή είναι γεμάτη από τα αγαπημένα τραγούδια του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
03/05/2024 16:48
Ο Caglar Ertugrul φωτογραφήθηκε μπροστά από τα ερείπια του δημοτικού σχολείου