Skip to main content
x

Η θέλησή του για ζωή ανέτρεψε τις προβλέψεις

 

Οι γιατροί του έδιναν 50% πιθανότητες να ζήσει και 50% να μείνει για πάντα παράλυτος και να μην αντιλαμβάνεται. Ο ίδιος όμως αποφάσισε πως υπήρχε ένας άλλος δρόμος. Αυτός της θέλησης για ζωή γεγονός που ανέτρεψε τις προβλέψεις. Ο λόγος για τον Ρένο Ευαγγελάκη ο οποίος έρχεται στις 24 ΩΡΕΣ, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 18:30, στον ALPHA Κύπρου, για να συγκινήσει και να δώσει δύναμη σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.

 

Μια έξοδος από τον στρατό και ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή του Ρένου. Ενώ βρισκόταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε ένας άλλος συστρατιώτης του, με κατεύθυνση ένα νυχτερινό κλαμπ, τα πάντα σκοτεινιάζουν και ο Ρένος καταλήγει στην εντατική. Αφού τελικά ξυπνά εντελώς διαφορετικός από πριν, αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να καταφέρει το ακατόρθωτο διαψεύδοντας τις προβλέψεις. Με υπομονή, επιμονή, ατέλειωτες ώρες στο φυσιοθεραπευτήριο και εν μέσω πολλών αδιάκριτων βλεμμάτων στην κοινωνία που τον πληγώνουν, ο Ρένος κάνει την ανατροπή.

 

Παράλληλα με την αποκατάσταση του κατάφερε να πάρει το πτυχίο του στην Αρχιτεκτονική και να κάνει Erasmus στην Ισπανία. Ο Ρένος κρατούσε καθημερινά ημερολόγιο του δικού του γολγοθά και τελικά έγραψε την ιστορία του σε βιβλίο που φέρει τον τίτλο "Σαν Εφιάλτης". Ένα βιβλίο που κατάφερε να μπει στα σχολεία της Κύπρου και το μήνυμα του έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν τα παιδιά και οι νέοι της Κύπρου. Το μήνυμα ότι ποτέ δεν πρέπει να τα βάζουμε κάτω.

 

 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
20/06/2024 12:48
Ο ποινικολόγος προφυλακίζεται μετά την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης
Ψυχαγωγία
20/06/2024 12:26
Χώρισαν πριν δέκα μέρες
Ψυχαγωγία
20/06/2024 12:09
Δείτε πώς αντέδρασε η Σάττι - Αμετανόητη η Νέγκα
Ψυχαγωγία
20/06/2024 12:00
Αναφορά και στον Γιώργο Λιάγκα