Microsites Menus
Σαλάτα με μαρούλι, κοτόπουλο και παρμεζάνα
Από τον Γιάννη Γιαγκουλή
Υλικά:
- 1 φιλέτο κοτόπουλο νωπό χωρίς δέρμα και χωρίς κόκκαλο
- 8 φύλλα μαρουλιού χοντροκομμένα
- 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
- 2 φέτες μπέικον ψημένες ψιλοκομμένες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 καλαμπόκι ψημένο
- 3 κουταλιές ντρέσινγκ
Για το ντρέσιγκ:
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι
- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- Ελάχιστο σκόρδο τριμμένο
- 2 κουταλιές ξύδι λευκό
- 2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
- 3 κουταλιές ηλιέλαιο
- Αλάτι
- Πιπέρι