Skip to main content
x

Τάκος με τραγανό φιλέτο ψαριού

Από τον Χρίστο Νόελ Μπάσιλ

 

Υλικά για τα φιλέτα:

  • 4 φιλέτα ψαριού
  • Ξύσμα από ½ λεμόνι
  • Ξύσμα από ½ μοσχολέμονο
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο  
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 πρέζες αλάτι
  • Πιπέρι μαύρο αλεσμένο
  • 2 αυγά
  • 1 μπολ αλεύρι
  • 1 μπολ φρυγανιά αλεσμένη
  • Λάδι για το τηγάνισμα

 

Υλικά για τα Συνοδευτικά:

  • ½ κόκκινο λάχανο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • ½ μάνγκο ψιλοκομμένο
  • Φρέσκα φύλλα από κόλιανδρο
  • 8 πίτες τoρτίγιας 10cm

 

Υλικά για το Γουακαμόλε:

  • 1 αβοκάντο
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • Χυμό και ξύσμα από ένα μοσχολέμονο
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι αλεσμένο

 

Υλικά για τη σάλτσα:

  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 50 γρ. γλυκοπικάντικη σάλτσα
  • Χυμό από ½ μοσχολέμονο

 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
15/10/2024 10:02
Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου