Microsites Menus
Τάκος με τραγανό φιλέτο ψαριού
Από τον Χρίστο Νόελ Μπάσιλ
Υλικά για τα φιλέτα:
- 4 φιλέτα ψαριού
- Ξύσμα από ½ λεμόνι
- Ξύσμα από ½ μοσχολέμονο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 πρέζες αλάτι
- Πιπέρι μαύρο αλεσμένο
- 2 αυγά
- 1 μπολ αλεύρι
- 1 μπολ φρυγανιά αλεσμένη
- Λάδι για το τηγάνισμα
Υλικά για τα Συνοδευτικά:
- ½ κόκκινο λάχανο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- ½ μάνγκο ψιλοκομμένο
- Φρέσκα φύλλα από κόλιανδρο
- 8 πίτες τoρτίγιας 10cm
Υλικά για το Γουακαμόλε:
- 1 αβοκάντο
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- Χυμό και ξύσμα από ένα μοσχολέμονο
- Αλάτι
- Μαύρο πιπέρι αλεσμένο
Υλικά για τη σάλτσα:
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 50 γρ. γλυκοπικάντικη σάλτσα
- Χυμό από ½ μοσχολέμονο
Pagination
alphanews.live
Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
15/10/2024 13:43
Ψυχαγωγία
15/10/2024 13:08
Όλα όσα έγιναν
Ψυχαγωγία
15/10/2024 12:33
Δείτε όλα όσα έγιναν
Ψυχαγωγία
15/10/2024 10:02
Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου